Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Harcsát hogy süssem egyben?

Harcsát hogy süssem egyben?

Figyelt kérdés
Kaptam egy 3 kiló körüli folyami harcsát,egyben szeretném megsütni,egy jo recept kellene nekem,köszönöm.
2013. dec. 29. 13:00
 1/1 anonim ***** válasza:

Sózd ,borsozd ,tüzdeld meg szallonával,fokhagymával. Fektesd tepsibe majd bacon szallonával takard be az egész halat . Sütöben alufólia alatt süsd amig nem puhul meg .

Ha már kész a hal : akkor tejfölben keverj el friss kaprot, vagy tárkony és öntsd le vele a halat tedd vissza pár percre a sütöbe. Ha akarod akkor hagyd rajta bacont amikor leöntöd tejfölel ,de le is veheted róla . A bacon csak azért kell mert nem hagyja a halat kiszáradni ,és ad kis füstös ízt.

Nagyon finom mellé a ha erdei gombás tejszines mártást készítesz hozzá.

2013. dec. 29. 13:18
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!