Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Garnéla rákot héjastol süssem...

Garnéla rákot héjastol süssem meg, vagy pácélja nélkül?

Figyelt kérdés
2013. okt. 30. 14:04
 1/3 anonim ***** válasza:

Mindegy! Így is úgyis lehet!

Én sütés előtt megszoktam pucolni!

2013. okt. 30. 14:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
attól függ mit szeretnél készíteni
2013. okt. 30. 14:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
páncélja nélkül szoktam
2013. okt. 30. 14:33
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!