Miben süssem a tarját?
Mustárosan bepácoltam.
Nyáron grillen szoktuk sütni, ilyenkor sütőben. Gondoltam, hogy újjítanék kicsit.
Ti, hogy csinálnátok? Süssem serpenyőben vagy esetleg a párolóedényben, aminek van grill funkciója is, vagy maradják a sütőben sült változatnál? Köretnek gombamártást, petrezselymes krumplit gondoltam.
Süssed elő serpenyőben. a belisztezett szeleteket zsiradékban süsd 4-4 percig oldalanként, majd egy zsírozott tepsibe tedd bele. A lisztes pecsenyezsírt egy kis vízzel forrald be, és öntsd rá a húsokra.lefóliázva süsd sütőben puhára, majd fólia nélkül adj neki szép pirospozsgás színt.
Omlós, puha, a kérge mégis kellemesen sült.
Kukoricalisztbe mártva is nagyon finom:) a gombamártás, a krumpli tökéletes hozzá.
Vagy gluténmentes liszt is megoldás.
Én ezen a módom sütöm a húst pl a bakonyi gombás szelethez is, rettentően finom :-)
Az elképzelésed tökéletes kaja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!