Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miben süssem a tarját?

Miben süssem a tarját?

Figyelt kérdés

Mustárosan bepácoltam.


Nyáron grillen szoktuk sütni, ilyenkor sütőben. Gondoltam, hogy újjítanék kicsit.


Ti, hogy csinálnátok? Süssem serpenyőben vagy esetleg a párolóedényben, aminek van grill funkciója is, vagy maradják a sütőben sült változatnál? Köretnek gombamártást, petrezselymes krumplit gondoltam.


2013. dec. 16. 10:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Süssed elő serpenyőben. a belisztezett szeleteket zsiradékban süsd 4-4 percig oldalanként, majd egy zsírozott tepsibe tedd bele. A lisztes pecsenyezsírt egy kis vízzel forrald be, és öntsd rá a húsokra.lefóliázva süsd sütőben puhára, majd fólia nélkül adj neki szép pirospozsgás színt.

Omlós, puha, a kérge mégis kellemesen sült.

2013. dec. 16. 11:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Be vannak pácolva a szeletek, illetve sajnos én lisztérzékeny vagyok. Viszont jól hangzik amit írtál, férjemnek valamikor biztosan elkészítem.
2013. dec. 16. 11:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Kukoricalisztbe mártva is nagyon finom:) a gombamártás, a krumpli tökéletes hozzá.

Vagy gluténmentes liszt is megoldás.

Én ezen a módom sütöm a húst pl a bakonyi gombás szelethez is, rettentően finom :-)

Az elképzelésed tökéletes kaja.

2013. dec. 16. 11:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Süsd+ serpenyőben! :)
2013. dec. 16. 11:44
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!