Túl sok hagyma került a pörköltbe, elvehető az íze?
Figyelt kérdés
2013. dec. 28. 12:49
1/8 anonim válasza:
nincs olyan, hogy túl sok hagyma
2/8 A kérdező kommentje:
Sajnos megváltoztatta az ízét a szaftnak, nem is érezni mást szinte, csak a hagymát. :(
2013. dec. 28. 12:54
3/8 A kérdező kommentje:
Sosem jártam még ezelőtt így. :(
2013. dec. 28. 12:55
4/8 anonim válasza:
Ha olyan jellegű, hogy elbírja a tejfölt, azzal tompíthatod egy kicsit. De sokat ne várj.
1 kiló húshoz 2 közepes hagymát szoktam én használni. Véleményem szerint nem a sok hagyma a jó pörkölt alapja, de sokan vannak, akik esküsznek rá.
És ezek szerint Te is eltúloztad.
"Ha elszabtuk, hát elszabtuk, utólag már szabhatjuk " XDD
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot! :)
2013. dec. 28. 13:00
6/8 anonim válasza:
én babérlevelet szoktam ilyenkor belerakni :)
8/8 doboszoli válasza:
De, van sok hagyma. Sőt van rettenetesen sok hagyma is, amitől a pörkölt -bár mint a pokol tornáca, jó szándékkal van kikövezve- az ehetetlen étel határait feszegeti.
A kiló hús/2 közepes fej hagyma alapnak mondható, ebből baj nem lehet.
A kérdésre: sajnos így jártál, fából nem lesz vaskarika.
Egy tapasztalattal több....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!