Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tokány hagyma nélkül?

Tokány hagyma nélkül?

Figyelt kérdés
Tanyán lakunk és a férjem elvitte az autót, délután ér haza. A húst már kiolvasztottam, de most vettem észre, hogy nincs itthon vöröshagyma. Muszáj tenni alá? Nyilván nem lenne az igazi, de nagyon nagyon rossz lenne, ha csak a húst tálalnám? Raknák bele uborkát, meg nyilván fűszerezném...
2013. dec. 1. 08:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Megoldható, ha anélkül kell elkészíteni, akkor úgy kell megoldani.

Rakjál bele egy kis paradicsompürét, attól kicsit sűrűbb lesz a szaftja.

Meg a végén, ha zsírjára pirítod, megszórhatod egy kis liszttel, és úgy öntsd fel, az is sűrít, szaporít a szaftján.

2013. dec. 1. 08:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Liszttel megszoktam szórni, akkor az pipa, paradicsompüré is van itthon, szóval köszönöm szépen! :)
2013. dec. 1. 09:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Milyen hús? Csináljunk belőle valami mást!
2013. dec. 1. 09:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Már megcsináltam, és egész jó lett. :) Combból készült, brassóin gondolkodtam még, de tegnap is krumpli volt.
2013. dec. 1. 10:13

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!