Ismeritek a pincepörköltet? Próbáltátok már elkészíteni?
Figyelt kérdés
Azt mondják,amikor a hagymát megfonnyasztod,megszórod pirospaprikával,kicsit átkavarod a kockázott marhalábszárral,amíg kifehéredik,és víz helyett vörösborral kell felönteni,amennyi ellepi.És az elfőtt levét mindíg borral kell pótolni.Azt mondják,bográcsban az igazi!2013. okt. 27. 12:15
1/2 doboszoli válasza:
Ismerem, főzöm.
Ha engem kérdezel:
Hagyományos pörköltet készítünk, lecsósan, szalonnásan. A paprikát csak félidőben adjuk hozzá, ha a hús már megpirult.
(az őröltet)
A végére a levét kissé elhosszítjuk száraz vörösborral, és a krumplit belefőzzük. Csipetke opció. A főzés legvégére tartalmas, szaftos egytál étellé sűrítjük.
2/2 anonim válasza:
Én mindenképpen Doboszoli receptjéhez tartanám magam, eddig még amit kipróbáltam, mind tökéletes volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!