1/6 anonim válasza:
Egészen biztos... Tuti a nagyobb hagymatermelő vidékeken ezernyi féleképpen készítik el saját termékeiket. Ha már fagylaltot is készítenek belőle.
2/6 anonim válasza:
..de még magyar recept is van.
3/6 anonim válasza:
Mi szoktunk csinálni, jó a színe:)
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akkor kipróbálom hagymakrém levesnek.(majd rácsodálkoznak biztos, hogy miért kapnak feketelevest):-)
2013. okt. 17. 17:31
5/6 anonim válasza:
Én is szoktam készíteni hagymalevest. Én mindenféle hagymát teszek bele. krémlevesnek csinálom, új- vagy póréhagyma karikákat szoktam beletenni a végén, mikor összerottyantom. Sajtos pirítósra szedjük rá a forró levest, a forró levestől összeáll és nyúlós lesz a sajt.
6/6 anonim válasza:
Igen!
Hagymaleves, hagymakrémleves. Lilahagymából csinálod! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!