Teljes kiörlésű réteslap tényleg nem létezik?
Szeretnék magam készíteni "egészségesebb" pékárúkat, de elvileg a rétes tészta csak fehér lisztből készül.
Egy terméket találtam, ami állítólag teljes kiörlésű. Tante Fanny réteslapja. Ez mennyire megbizható?
Ezt én is láttam. Szerintem tk., és megbízható.
Amúgy a rétesben annyira kevés liszt- arány van (hajszálvékony tészta, hogy fontosabb a töltelék milyensége.
Jó, biztos igazatok van, ettõl függetlenül én továbbra is maradok az én álláspontomon. Tökmindegy, mennyire egészséges vagy nem a teljes kiörlésű (és a többi) liszt, szinte biztos, hogy az egyszerü búzafinomliszt a legegészségtelenebb. Marmint a t.k. lisztek felszívódása tovább tart, ergo késõbb leszünk éhesek.
Az elsõ válaszolónak pedig köszönöm a válaszát! Tényleg, van benne valami, hogy a tölteléken van a hangsúly. :)
Ettõl függetlenül (ha a neten találok hozzá receptet) talán saját magam készítek egy ilyen réteslapot. Bár, az biztos nem lesz sétagalopp. :)
Ha találtál ilyen félkészterméket vedd meg és használd.
saját magad képtelen lennél tk lisztből rétest nyújtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!