Hogyan kell disznómájat sütni? És hogy kell szeletelni?
Figyelt kérdés
2009. nov. 27. 08:03
2/4 anonim válasza:
A szeletelest eleg bonyolult lirni, de vaghatod ahogy te jonak latod.Veszem a darab majat es elinditok egy szeletet sregen, de csak bevagom felig, majd a kovetkezot levagom egeszenNem fuszerezem, csak amiutan megsult, mert hanem kemeny lesz, lisztbe martom es vajon sutom meg.Attol fugg ki hogy szereti, de ha tulsutod kemeny lesz.
3/4 anonim válasza:
Az első válaszoló háziasszonyok gyöngye reméljük sosem fog kimerészkedni a konyhába..
4/4 anonim válasza:
Az biztos, mivel fiú vagyok. De saját konyhám van és kimerészkedek, viszont ilyen egészségtelen szarokat, mint disznómáj sosem csinálok. HAHAHA ti meg szopjatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!