Disznómájat meg lehet mosni?
Figyelt kérdés
Úgy hallottam, hogy a disznómáj kemény lesz ha főzés előtt megmossuk...Igaz, hogy csak vizes konyharuhával kell megtörölgetni és hártyátlanítani?2010. okt. 29. 10:33
1/6 anonim válasza:
Én megszoktam mosni. A főzésnél kell vigyázni,mert ha túlfőzöd,akkor lesz kemény,és nem szabad megsózni,csak akkor ha kész.
2/6 anonim válasza:
Én mellesleg logikailag nem tudom elképzelni miért lenne kemény a máj attól hogy a külsejét leöblítem, a belsejét nem éri a víz. Én mindíg leöblítem
3/6 anonim válasza:
"túlfőzöd,akkor lesz kemény"
Én szoktam tűzdelt májat csinálni, az igaz hogy egy ideig puha a máj de akkor véres a belseje még utána keményedik de ha tovább főzöm akkor ismét el kezd puhulni. Én a csirke májat is több mint egy órát főzöm és omlós lesz.
4/6 anonim válasza:
Mondtak vizet, mondtak túlsózást, későnsózást, koránsózást, túlfőzést, ráfogtak már mindent a keménységre.
Szerintem meg arra vigyázz, hogy minden tavaszi napéjegyenlőségtől számított első holdtölte után közvetlenül ne csinálj májat, mert akkor kemény lesz :)
5/6 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm Nektek :D:)
2010. okt. 29. 11:14
6/6 doboszoli válasza:
Tedd a hűtőbe egy éjszakára hideg tejbe. Utána lehet sütni, főzni, sózni, puha marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!