Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kenyérsütőgépet szeretnék, sos!?

Kenyérsütőgépet szeretnék, sos!?

Figyelt kérdés
milyet érdemes venni (milyen márkát), mit tudjon ? egyáltalán MIT lehet vele sütni, zsemlét is?
2009. nov. 25. 11:46
 1/9 A kérdező kommentje:
van most tescós akcióban... érdemes ezt megvenni? használ ilyet valaki? Köszi a segítséget!
2009. nov. 25. 11:47
 2/9 anonim ***** válasza:
91%

értelemszerűen egy kenyérsütőgépben nem tudsz zsemlét sütni, azonban a bedagasztását a zsemlének meg tudod valósítani. Utána már csak "szaggatod" és tepsibe téve a sütőben megsütöd.

Amit ajánlok: mindenképp kétlapátosat vegyél, sokkal jobban jársz. És ne hat deciset.

2009. nov. 25. 11:53
 3/9 A kérdező kommentje:
a kétlapátos meg az egylapátos között az a különbség, mint az olcsó meg a drágább keverőmixer között kb.?
2009. nov. 25. 11:55
 4/9 anonim ***** válasza:
A kenyérsütőben kenyeret. Minden másnak csak a tésztáját tudod megcsinálni! Nekünk is van, kb 2x használtuk:)
2009. nov. 25. 12:44
 5/9 A kérdező kommentje:
nem olcsóbb így sütni, mint kenyeret venni a boltba?:)
2009. nov. 25. 12:56
 6/9 anonim ***** válasza:
83%

egy kollégámnak tescos kenyérsütője van (tavaly vették). az első hibás volt, ki kellett cseréltetni, de a másodikkal isteni kenyereket süt. fiú létére ;)

sztem megéri, főleg, ha teljes kiőrlésű kenyereket akarsz sütni.

2009. nov. 25. 16:51
 7/9 anonim ***** válasza:
Szintén tesco-s van,szuper!70 vagy 90 dkg-os kenyeret lehet vele sütni:)
2009. nov. 25. 20:32
 8/9 anonim ***** válasza:
Azt elfelejtettem,hogy egy csomó félét lehet sütni,mind recepttel van.Pl:hagymás,francia,teljes kiőrlésű,paradicsomos...stb
2009. nov. 25. 20:33
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem Trinon márkájú gépem van, azt hiszem a Tescoba vette anyukám 4 éve. 1,2 kenyeret sütök vele, szinte minden nap és jobban megéri mint a bolti 220 ft-os kenyeret megvenni. Kb fele ennyiból jön ki így. Az tuti, hogy 2 lapátos legyen, egyébként a márka szerintem teljesen mindegy.
2009. nov. 28. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!