Most nagyon elszúrtam a levest? :S
Figyelt kérdés
Ajánlották nekem itt hogy vajon pirítsam meg a répát, ha levest készítek, de most félek hogy elszúrtam :S Mindig olajat használok, azon párolom üvegesre a hagymát, most is így tettem, csak megolvasztottam a vajat, rá a hagyma majd a répa... felöntöttem vízzel és elkezdtem főzni a levest ahogy szoktam, de olyan sárgás a teteje :S
Főztetek már vajjal levest? Mondjátok hogy jó lesz így is :S :( Nagy adagot csinálok, azért is pánikolok.
2013. dec. 10. 10:04
1/5 anonim válasza:
Jó ez így, nagyon jól tetted, hogy lepirítottad a répát.
A vajtól lett sárga. Egyébként szerintem legközelebb olajjal is nyugodtan csinálhatod.
3/5 anonim válasza:
Semmi baja, a vaj is sárga és a sárgarépának is ugye sárga színe, ezt látod. Ettől még finom és szerintem szép is lesz.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, felforrt és megkóstoltam. Valóban nincs rossz íze, talán egy kicsit tömörebb mintha olajjal főztem volna. Meglátjuk hogy milyen lesz a végén, de most már egy kicsit megnyugodtam :)
2013. dec. 10. 10:31
5/5 anonim válasza:
Az olaj íztelen, a vajnak van egy jellegzetes íze.Ha szereted semmi gond. A zsiradékban párolt répából is kioldódik a karotin, attól és magától a vajtól is lehet sárgás színű. Nem lesz az rossz ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!