Minden nap esztek levest?
Figyelt kérdés
2013. okt. 28. 18:24
1/14 anonim válasza:
Általában igen.Mi szeretjük a levest.Minden nap van.Talán a héten max 1-szer vagy nagy ritkán 2-szer nincs leves.
3/14 anonim válasza:
Nem, mert nem mindig van kedvem, időm két fogást főzni, de azért heti 4-5 nap eszünk.
4/14 anonim válasza:
Nem, mert ritkán főzök kétfélét, de hetente legalább 1-2 alkalommal azért van. Nagyon szeretem a levest, de ma pl. egy szaftosabb zöldségétel főtt bográcsban, ami pótolja az amúgy nem létező hiányt, mert tegnap és tegnapelőtt ettem levest (véletlenül nem fogyott el aznap, amikor készült) :)
6/14 anonim válasza:
Otthon, hétvégén igen, de gimiben sem igazán ettem a menzán, most meg egyetemen, hogy magamnak kell főzni, pláne nem... ha igen, akkor az göndör leves :D
7/14 anonim válasza:
Nem. Kb havonta, kethavonta egyszer. Itt nem szokas a leves, csak a nagyon tartalmas, amit foetelnek fogyasztanak, azt is inkabb teli idoszakban.
8/14 anonim válasza:
Sajnos nem.
Egyedül élek és munka után általában csak bekapok valamit.
Átlagban egy héten kétszer,max háromszor eszek levest.
9/14 anonim válasza:
Nem. Nem vagyunk nagyon levesesek, ha főzök is, inkább a második fogy. Esetleg egytálételként, mondjuk gulyásleves, vagy Jókai bableves. Amúgy maximum heti egy-két alkalommal, vagy annyit sem.
10/14 anonim válasza:
Nem. Nem vagyunk nagyon levesesek. Viszont ha főzök levest,akkor az mindig eltart kb 3 napig,mert 2 főre,nagyobb adagot főzök . Ez pl.húsleves,zöldborsós raguleves, bableves,stb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!