Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Be van sózva 6-6 db alsó, és...

Be van sózva 6-6 db alsó, és felső csirkecombom. Fritőzben fogom sütni, de milyen bundába tegyem?

Figyelt kérdés
2013. dec. 8. 08:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Liszt/tojás/majd zsemlemorzsa és tört cornflais keverékébe szoktam, jó ropogós lesz.
2013. dec. 8. 09:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Kárpáty :


burgonyát meghámozzuk, nagyobb lyukú reszelőn (pl

káposztareszelő, nokedli szaggató) lereszeljük, és

legalább fél óráig állni hagyjuk. Ezután kissé kinyomkodjuk, a tojással, - a burgonya nedvességétől függően - 1-2 kanál liszttel összedolgozzuk, sózzuk, borsozzuk. A húst lisztbe, majd a burgonyamasszába forgatjuk, hogy teljesen beborítsa. Bő olajban kisütjük

2013. dec. 8. 09:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon finom,ha a zsemlemorzsat piritott daralt mogyorora, tokmagra, napraforgomagra, mandulara vagy diora csereled. Ilyenkor en duplan panirozok, liszt,tojas, daralt mogyoro,tojas,daralt mogyoro. Egy konnyu salata eleg is hozza vagy egy konnyu martas, annyira teljes onmagaban is.

A gyerekek kedvence pedig a corn flakeses verzio,ez igen ropogos. Liszt,tojas, kukoricapehely,tojas,kukoricapehely. Nekik keszul hozza sultkrumpli is, es termeszetesen majonez,ketchup es bbq szosz.:)

2013. dec. 8. 09:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy kis fűszert még rakhatnál rá, mert ez így eléggé íztelen lesz.
2013. dec. 8. 09:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
Bécsi bundás rántott comb vagy Párizsi bundás rántott comb vagy Corn Flakes bundás rántott comb legyen! :)
2013. dec. 8. 10:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Közben kimentünk a boltba, és vettem szezám magot. Azt fogom keverni egy kis morzsával, és ugy lesz kisütve.
2013. dec. 8. 12:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Az is jó! A sütés után a tányéron még amikor forró a rántott csirkecomb, reszelj rá sajtot ami majd szépen megolvad rajta. Nagyon finom lesz vele!
2013. dec. 9. 10:05
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!