Trüffelt próbáltam csinálni, de valamiért kicsapta a tejszínből a zsírt. Mit tudok most csinálni? Miért történt? Eddig még nem csinált ilyet.
Figyelt kérdés
2013. dec. 4. 08:30
1/3 anonim válasza:
Túlverted a tejszint, már én is jártam így, az enyém menthetetlen lett.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem vertem. A receptem szerint a forró tejszínbe teszem a csokit, és ott magától felolvad, de azért kevergetni is kell. Már vagy ötször csináltam trüffelt, de ilyet még nem produkált.
2013. dec. 4. 09:30
3/3 anonim válasza:
Ilyet még nekem sem csinált, pedig én is sokszor csinálok ilyet, lehet hogy savanyú, vagy romlott volt a tejszin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!