Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Párizsi krémet milyen tejszínb...

Párizsi krémet milyen tejszínből kell főzni?

Figyelt kérdés
Márkára, eredetre...stb-re gondolok. Köszi előre is.
2013. aug. 9. 13:13
 1/1 anonim ***** válasza:
Legalább 30% zsírtartalmú habtejszínből, a többi érdektelen, hígított lötty. Ha hozzá tudsz jutni házihoz, az a legfinomabb, de megfelel bármelyik, amit találsz a boltban.
2013. aug. 9. 18:33
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!