Párizsi krémet milyen tejszínből kell főzni?
Figyelt kérdés
Márkára, eredetre...stb-re gondolok. Köszi előre is.2013. aug. 9. 13:13
1/1 anonim válasza:
Legalább 30% zsírtartalmú habtejszínből, a többi érdektelen, hígított lötty. Ha hozzá tudsz jutni házihoz, az a legfinomabb, de megfelel bármelyik, amit találsz a boltban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!