Van itthon gomba, és párizsi, te mit készítenél belőle?
Ha van jó sok gombád akkor gombapörit
rántott gombát ,melegszendvics krémet ,
Ha van valamilyen hús még otthon : Akkor a húst befüszerezném tepsibe tenném ,a húsok közzé sorba beraknám a gombát majd alufoliával letakarnám : Amikor a hús is és a gomba is megpuhult . Tejfölt fokhagymával petrezselyemel kikeverném : Rá önteném a gombás húsra és ha estleg van sajt azt is tennék rá és vissza a sütöbe összepiritanám.
A párizsit meg reggelire vajas kennyérel enném..
Hát a párizsit a kutyának adnám, mert azt nem emberi fogyasztásra gyártották, az fix.
A gombából kéksajtos, töltött gombafejeket rántva (összetűzöl kettőt és egy mutatós kis töltött gombagolyó lesz belőle), krumplipürével.
Köszönöm szépen a gyors válaszokat!
Elég sok párizsink van itthon, ami hamarosan le fog járni, és ennyit nem bírunk már megenni.
Ezért gondoltam, hogy keverném a gombával...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!