Fehércsokiból készült párizsi krémem nem akar felverődni, mit csináljak?
Figyelt kérdés
2013. jún. 18. 10:40
1/1 anonim válasza:
Írd be a receptet, anélkül nem lehet megmondani, hogy mi a baj vele.
Lehet, hogy a tejszín nem jó, vagy a csoki nem olvad fel rendesen benne.
A tejszínt ajánlatos elöször felforralni, a csokit a forró tejszínben feloldani, utána langyosra hüteni és csak akkor kezdeni felverni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!