Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » SOS Nem akar sűrűsödni a...

SOS Nem akar sűrűsödni a cukorszirupom, mit csináljak még vele?

Figyelt kérdés
Cukor, citromlé, szörp, kis rum van benne, de félek, ha ennyire folyósan teszem a tortára, akkor beszívja a piskóta.

2013. máj. 16. 09:19
 1/3 A kérdező kommentje:

Rájöttem:

sok a folyadék, kevés a cukor. Tettem még bele cukrot, így jobb. De vajon ha felforr rendesen, akkor tönkre megy?

A recept csak melengetést ír.

2013. máj. 16. 09:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Be fog az sűrűsödni, ha már pöfög, akkor kezdi a sűrűsödést.de sokáig nem szabad, mert karamell lesz belőle.
2013. máj. 16. 09:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi.

Beleraktam végül egy zacskó tortazselé port, remélem így tényleg megfelelő lesz az állaga, most várom a tasakon feltüntetett hűlési és sűrűsödési időt, aztán felteszem a tortára. Remélem nem lesz túl folyós. (Az íze kifogástalan)

2013. máj. 16. 10:03

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!