Mit tegyek, ha a sertés (com) pörköltem nem akar megpuhulni?
Figyelt kérdés
Fedő alatt van, van bőven leve, szóval nem tudom, mit ronthattam el.. :/ Segítsetek légyszi!2013. ápr. 27. 11:04
1/5 anonim válasza:
Mikor tetted fel?
Normál, kihízott sertésnek kell minimum a másfél óra.
Malachusinak is kb. az egy óra.
De ha igazi "vén disznó" volt, akkor meglehet, hogy a 2 óra is kell neki.
2/5 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm, most megtanultam legalább, hogy ez egy időigényes étel, 2 óra alatt szépen meg is puhult! :)
2013. ápr. 27. 13:38
3/5 anonim válasza:
Akkor ez egy "vén disznó" volt, de egész biztos nagyon finom pörkölt lett belőle, mert az ilyen húsokból ízletesebb szokott lenni a kaja!
Jó étvágyat kívánok hozzá!
4/5 anonim válasza:
Legközelebb próbáld meg egy kis szénsavas ásványvízzel felönteni. Hasonló módon működik, mint a szódabikarbóna, csak nincs mellékíze.
5/5 A kérdező kommentje:
húú, hát nagyon köszönöm a tippet! :)
egyébként hál' Istennek tényleg finom lett! ^^,
2013. ápr. 27. 16:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!