Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit tegyek, ha a sertés (com)...

Mit tegyek, ha a sertés (com) pörköltem nem akar megpuhulni?

Figyelt kérdés
Fedő alatt van, van bőven leve, szóval nem tudom, mit ronthattam el.. :/ Segítsetek légyszi!

2013. ápr. 27. 11:04
 1/5 anonim ***** válasza:
61%

Mikor tetted fel?

Normál, kihízott sertésnek kell minimum a másfél óra.

Malachusinak is kb. az egy óra.

De ha igazi "vén disznó" volt, akkor meglehet, hogy a 2 óra is kell neki.

2013. ápr. 27. 11:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm, most megtanultam legalább, hogy ez egy időigényes étel, 2 óra alatt szépen meg is puhult! :)
2013. ápr. 27. 13:38
 3/5 anonim ***** válasza:

Akkor ez egy "vén disznó" volt, de egész biztos nagyon finom pörkölt lett belőle, mert az ilyen húsokból ízletesebb szokott lenni a kaja!


Jó étvágyat kívánok hozzá!

2013. ápr. 27. 15:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Legközelebb próbáld meg egy kis szénsavas ásványvízzel felönteni. Hasonló módon működik, mint a szódabikarbóna, csak nincs mellékíze.
2013. ápr. 27. 16:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:

húú, hát nagyon köszönöm a tippet! :)

egyébként hál' Istennek tényleg finom lett! ^^,

2013. ápr. 27. 16:44

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!