Miért nem akar bepuhulni a zab a zabkásához?
Figyelt kérdés
Eddig amit vettem teljesen hamar bepuhult. Ha joghurthoz kevertem, akkor egy bögrébe engedtem rá forró vizet, és 1 percen belül kész volt.
Most egy új fajtát vettem, ezt viszont 5 percig főztem egyszer tejben, egyszer vízben, és még mindig ropog. Valami trükk esetleg, hogy ez is hamar bepuhuljon? Esetleg ha nem zárt edényben tárolom, a pára puhít rajta?
Köszi a választ
2013. ápr. 4. 15:59
1/2 anonim válasza:
Előtte ázasd be vízbe pár percre, majd ha már beszívta magába a vizet akkor főzd fel.
Milyen márkájú?
2/2 anonim válasza:
A nagyszemű SOKKAL lassabban puhul, mint az aprószemű. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!