Miért nem akar megszáradni a tojásfehérje?
Figyelt kérdés
Mézes puszedlit készitettem tegnap este, és a tojásfehérje még mindig nem akar megszáradni. Recept szerint készitettem, tehát cukor és tojásfehérje gõzön felverve. Forrón tettem bele a puszedliket, jó kemény volt a hab is.2013. jan. 13. 21:23
1/1 anonim válasza:
kevés bele a cukor.többet tegyél bele,mert attól lesz kemény a fehérje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!