Ha gőz fölött verem fel a tojásfehérjét, akkor szalmonellamentes lesz? És ha a tojássárgáját gőz fölött kell sűrűre főzni, az is fertőtlenítve lesz?
Figyelt kérdés
2012. dec. 28. 13:16
1/1 anonim válasza:
Ha a tojás szalmonellás, akkor az nem lesz soha szalmonellamentes, legfeljebb nem fertöz.
Ha a tojást - akár a fehérjét, akár a sárgáját göz fölött vered fel, akkor többé nem fertözö.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!