Vettem egy vödrös tejfölt de alig akar fogyni, mit csináljak belőle?
Figyelt kérdés
Rakott krumpli, túrós tészta, tejfölös hús volt már...Süti is lehet...2013. jún. 17. 16:29
1/17 anonim válasza:
Tejfülös túró tojássárgájával, cukorral.
Tortilla csirkével salátával és szósznak tejfölt rá.
3/17 Kondor Judit válasza:
cukorral keverd össze tegyél bele citrom levet+héjjat és rétegezd háztartási kekszel,állni kell neki kb fél napot.tök fincsi
4/17 anonim válasza:
Uborka saláta, abba egy kis doboznyi kell, rakott karfiol, vagy egyéb más zöldség, sajos stangiliba vagy pogácsába is finom a tejföl, sajtos-tejfölös lángos.
5/17 A kérdező kommentje:
Köszi:))
2013. jún. 17. 16:48
6/17 anonim válasza:
mi a megoldás,,?
ne vegyél máskor.
7/17 anonim válasza:
Csodasüti. Nagyon finom!
Naponta öten árasztják el a facebook-ot, hogy bármilyen gyümölccsel fagyit lehet belőle készíteni.
Fél liter tejföl, fél kiló gyümölcs, ízlés szerint cukor, és turixgéppel addig keverni, amíg krémes lesz. Állítólag kanállal szedhető. Még nem próbáltam.
8/17 anonim válasza:
Brownie. Az a legfinomabb tejfölből készült süti, amit ismerek. (Sok magyar recept joghurttal írja, mert az egészségesebb, annak a helyére kell a tejföl ugyanolyan mennyiségben.)
9/17 A kérdező kommentje:
Már vártam a "kedves" beszólogatást.Komolyan,minek ír ide olyan aki nem válaszol,csak trollkodik....?
Ment a zöld kéz mindenkinek, kivéve őt.
2013. jún. 17. 17:09
10/17 anonim válasza:
Túrógombóc esetleg? A tálalásához azért kell jócskán tejföl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!