Eldöntöttem, franciasalátát csinálok,meg a csodasütit:)
Nem akarom, hogy megromoljon a tejföl,nagyon meleg van..
2013. jún. 17. 17:38
16/17 anonim válasza:
Nem fog rád romlani a melegben sem, hűtőben. de ahogy már írták sokmindenre használható, viszont a frnciasalátát csak akkor ajánlom, ha azonnal el is fogyasztjátok. a zöldség kevésbé bírja a nagy meleget, mint a tejföl.Sütikbe sütném el a felesleget, pl muffinba is el lehet sütni 2, 5 decit. bele gyümölcsök, csokidarabok, kis dió stb.(az összes hozzávalót most nem írom )így meg lehet hosszabítani a tejföl "életét".
2013. jún. 17. 18:25
Hasznos számodra ez a válasz?
17/17 anonim válasza:
Tejfölben sült tojás :) Csináld meg vacsira :) Nem fogsz csalódni isteni finom ;)
Hozzávalók:
5 dl tejföl
vöröshagyma (esetleg zölden is),
15 dkg sonka,
5 tojás,
vaj,
ízlés szerint só bors,
pirospaprika
Elkészítés:
Elkészítése: A sonkát kis kockákra vágom, egy jénai tÛzálló edényt kivajazok. A tejfölt összekeverem az apróra vágott hagymával és beleöntöm a kivajazott jénai edénybe. Ráütöm a tojásokat, szép óvatosan, hogy a sárgája ne menjen szét, majd megsózom, borsozom, pirospaprikával megszórom. Majd a kockára vágott sonkával megszórom a tetejét. Forró sütöbe rakom, kb 20-30 perc alatt átsül, akkor a jó, mikor a tojás már nem folyik benne. Jó étvágyat!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!