Hogy készülhet a Tescos meggyes-mákos muffin? Annyira szeretem de 200 Ft sok érte. Eddig két netes receptet próbáltam de egyik sem hasonlított a Tescosra.
Figyelt kérdés
2013. nov. 7. 15:34
1/3 DarkLantern válasza:
Nos ismerős dolgozott TESCO-ban pékként. Mikor mondtam hogy a fánkot milyen macera lehet csinálni azt mondta idézem: a fenét, víz meg fánkpor és kész is van.
Ezen elv alapján szerintem víz meg muffin por és kész is. Ezt megveheted bármely nagyobb árúházban, több féle süteménypor is kapható, neked csak a megfelelőt kell kiválasztani, és elkészíteni a doboz hátulján található leírás alapján.
2/3 anonim válasza:
Igen, az elsonek teljesen igaza van. Interneten tudsz rendelni muffinporokat,ha a boltan nem talasz neked tetszot.
Egyebkent 200 ft egyatalan nem sok,sot. En mindig 500-800 ft korul latom darabjat.
3/3 A kérdező kommentje:
500-800 Ft körül???Úristen!Az Aréna Tescoban mindig 199 Ft.Köszönöm amúgy az ötletet akkor megpróbálom porból :)
2013. nov. 8. 06:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!