Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha zsírban sütöm ki a burgonya...

Ha zsírban sütöm ki a burgonyaszirmot, akkor finomabb lesz?

Figyelt kérdés
Ma sütöttünk burgonyaszirmot olajban, de rádöbbentem, hogy gyakorlatilag olajat eszünk. Egyből kacsa- vagy libazsírra gondoltam.
2013. dec. 2. 18:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Másabb lesz.

Hogy jobb e, majd eldöntöd. De nem kéne annyira olajosnak lennie, jó volt a hőmérséklet?

2013. dec. 2. 18:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
Persze jó forró volt, de a zacskón is írta, hogy "olajfelvétel 30%" .
2013. dec. 2. 18:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Mindig zsírban sütöttük anno a lengyel krumpliszirmot.nagyon finom volt, de, hogy mennyi zsírt szedett föl, arról lövésünk sem volt... :-)
2013. dec. 2. 19:26
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!