Ha zsírban sütöm ki a burgonyaszirmot, akkor finomabb lesz?
Figyelt kérdés
Ma sütöttünk burgonyaszirmot olajban, de rádöbbentem, hogy gyakorlatilag olajat eszünk. Egyből kacsa- vagy libazsírra gondoltam.2013. dec. 2. 18:03
1/3 anonim válasza:
Másabb lesz.
Hogy jobb e, majd eldöntöd. De nem kéne annyira olajosnak lennie, jó volt a hőmérséklet?
2/3 A kérdező kommentje:
Persze jó forró volt, de a zacskón is írta, hogy "olajfelvétel 30%" .
2013. dec. 2. 18:08
3/3 anonim válasza:
Mindig zsírban sütöttük anno a lengyel krumpliszirmot.nagyon finom volt, de, hogy mennyi zsírt szedett föl, arról lövésünk sem volt... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!