Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Melyik hal finomabb, a pisztrá...

Melyik hal finomabb, a pisztráng vagy a süllő (fogas)?

Figyelt kérdés
Receptet is írhattok! :)
2013. nov. 19. 21:29
 1/9 A kérdező kommentje:
Az is érdekelne, hogy honnan szoktátok beszerezni. Köszönöm! :)
2013. nov. 19. 21:30
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A Szalajka völgyi füstölt pisztráng nálam abszolút a top. Az, amit füstölés közben meg is sütnek. Minden kiránduláskor megállunk ott, mert az csak ott vehető.
2013. nov. 19. 22:11
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Pisztráng! Füstölve, de sütve is szeretjük! Sütve só, szines s bors kis vaj a belsejébe, egykis fűszernövénnyel, és ribizlimártással, félog főtt, majd megsütött krumplival!
2013. nov. 19. 22:16
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Pisztráng ízletesebb. A METRO-ban szinte mindíg van, a nagyobb TESCO-kban elvétve. Akcióban a tisztított néha 2.000.- alatt is előfordul.
2013. nov. 19. 22:33
 5/9 anonim ***** válasza:

A pisztráng finom, bár még süllőt nem ettem, szóval nem tudom, hogy az milyen, de szerintem az is finom lehet!

Ezek nagyon jó kis receptek: [link]

Pisztrángot tudsz venni: Tesco, Metro, CBA, Lidl, Interspar, Spar.

2013. nov. 19. 22:59
 6/9 anonim ***** válasza:

Én mindkettőt szoktam enni, nem gondolnám hogy az egyik finomabb mint a másik. Az hogy valaki a füstöltet szereti jobban az már az elkészítés kérdése.

De szerintem a pisztráng olcsóbb, így ennél fogva talán jobban megéri. Viszont a süllőt meg szerintem halásszák és nem tenyésztik, tehát egészségesebb.

2013. nov. 20. 02:28
 7/9 anonim ***** válasza:
A pisztráng finomabb, de a süllő is bármikor jöhet :)
2013. nov. 20. 02:34
 8/9 anonim ***** válasza:

Én mindkettőt szeretem.

Pisztrángot nagyobb boltokban szoktam beszerezni. Most épp a Lidl-ben vettem, nagyon jó áron.

Apukám horgászik, úgyhogy a süllőt azt mindig tőle szoktam kapni, boltban még nem vettem.

Süllőt rízzsel és gombamártással sezretem a legjobban, Pisztráng finom füstölve, sütve. Vasárnap lesz nálunk pisztráng, szerintem citromszósszal fogom csinálni, de még nem tudom pontosa, hogy hogy

2013. nov. 20. 08:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Pisztrangot meg nem etem,de a sullo nagyon finom.
2019. máj. 2. 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!