Hogyan és miből készül a cukrászpiskóta? (Nem a rendes tojásból készültre gondolok, hanem a tojásporosra. ) Milyen arányokkal? (Sokkal puhább és finomabb. )
Figyelt kérdés
2013. okt. 18. 12:43
1/6 anonim válasza:
A különbség nem a tojás/tojáspor, hanem a különféle adalékok, amiket beletesznek, és amit privát személy nem igazán tud beszerezni, mert csak nagykereskedelni mennyiségben kapható.
2/6 anonim válasza:
Én mióta így csinálom a piskótát,megnyalom az összes ujjam :D : 1 bögre tojás , 1bögre cukor , 1bögre liszt :) Összekeverni,és sütni ;)
3/6 A kérdező kommentje:
Némelyik cukrászati termékek boltjában hozzá lehet jutni, olyan cukrászati anyagokhoz, amelyeket a cukrászatban használnak.
2013. okt. 18. 14:54
4/6 bumbi02 válasza:
Placebonak tartom hogy sokkal puhább és finomabb lenne, ahány cukrászt ismerek, mindegyik 1:1:1 arányban csinálja a piskótát tojás-liszt-cukor-ból... (esetleg kevesebb liszt, és + szódabikarbóna)
5/6 anonim válasza:
A legtöbb cukrászdában ÁLLOMÁNYJAVÍTÓT használnak. Otthon persze a cukrász sem tesz bele, de a cukrászdában igen. Ez van. Pl ilyet:
Kis mennyiségben nem tudom h beszerezhető-e.
6/6 anonim válasza:
vagy simán jilkes masszát csinálnak...nem tudom, nálunk nincs + adalékanyag és szerintem puha és finom, de ízlés kérdése, ill. előző helyemen sem volt, pedig nagy név :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!