Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit terveztek hétvégén főzni?...

Mit terveztek hétvégén főzni? Holnap csütörtök, már kezdem törni a fejem a hétvégi menün.

Figyelt kérdés

2013. nov. 27. 19:12
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én még a hétvégit nem tudom ,sőt nem is leszek itthon,úgyhogy valószínű párom fog főzni valamit,de holnap babfőzeléket csinálok :) Tegnap és ma pedig tarhonyás hús volt :)
2013. nov. 27. 20:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tervezek elore,programoktol fugg,de valami adventi sutit biztos osszedobok. Hokifli,fahejas keksz,gyumolcskenyer vagy mezeskalacs.
2013. nov. 27. 21:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Lebbencsleves

Zöldborsófőzelék kolbásszal.

Zserbó.

2013. nov. 27. 21:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:

Frakfurti leves

Rántott karaj tört krumplival

Kekszes rumos rúd

2013. nov. 27. 23:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
Vasárnapra húsleves grízgombóccal és nyúlpaprikás. A szombatot még nem tudom vagy egy ragulevest vagy pedig sonkás tojásos lepényt joghurtos kapros öntettel. A lepény valószínűbb.
2013. nov. 28. 08:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:

Szombaton vendégségbe megyünk : nem tudom mit kapunk .

Vasárnap malac oldalast sütök ,bajor savanyú párolt káposztával ,és hagymás tört burgonya lesz .

Levest pedig csókakői kolbász leves :

A gyerekek gesztenyepürét kértek . így az lesz..

2013. nov. 28. 08:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 A kérdező kommentje:

Nagyon finomakat írtatok, köszönöm. Frankfurtit ezer éve nem csináltam pl. Az a tojásos lepény is megbezgette a fantáziámat, a bajor káposzta szintén. És a csókakői kolbászleves is nagyon érdekelne, hisz talán 20 kilométerre van tőlünk, mégsem ismerem.

akinek nem gond, megírhatná pár sorban a recepteket.

Hálás lennék érte, szeretném bővíteni a megszokott repertoáromat.

Előre is köszönöm:)

2013. nov. 28. 09:07
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Lepény:


Gyúrsz egy kenyér tésztát (Lanygos vízben felfuttatod az élesztőt liszttel sóval dagasztod. Kerüljön bele egy evőkanál olaj is. Ha van otthon mehet bele tejsavó, pl. én mindig beleöntöm azt ami kiül a tejföl tetejére), megkeleszted, kör alakúra nyújtod. Az egyik felét telepalokolod, igaziból bármit tehetsz bele. Mi úgy szeretjük ha van benne füstölt főtt tarja vagy sonka, keménytojás, torma, hagyma és sajt.Kerülhet bele kolbász, gomba, paprika, paradicsom, tonhal, spenót szóval bármit bele lehet tenni amiből van egy kevés, kiválló maradékok felhasználására. Félbehajtod és jól összenyomod a szélét. Kiolajozott tepsibe teszed és megsütöd. Kapros szószt szoktunk enni hozzá. Joghurtba kerül egy-két gerezd zúzott fokhagyma és kapor.


Jó étvágyat

2013. nov. 28. 09:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm, tényleg egy jó tartalmas kaja lehet, és végre nem pizza, mert az már kezd unalmas lenni.

Ki fogom próbálni :-)

2013. nov. 28. 11:49

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!