Milyen karácsonyi menüt terveztek? Mennyit reális költeni a karácsonyi eszem-iszomra?
mákos bejgli, mákos guba, bableves, töltött káposzta halászlé, gordon bleu,gesztenyepüré.
Üdítő, bor, kávé, tejszín, mézes süti, zserbó.
Ez 4500+3500 ft
Húsleves, rántotthús, mexikói sali, töltöttkáposzta!!Krémes, gesztenyepüré!25.én torta mert akkor van a lányom szülinapja!Kb ennyi!
Szilveszterre mindig malascot süttet a család, így abból jut bőven ide is, újérve pedig mindenképp korhely leves, lencsefőzelék!
Mi hárman vagyunk,de most jöttünk el a szülői háztól de ugyanazt tervezem amit akkor anyukám megcsinált 5 embernek a 3 napra!
Sütik: mákos-diós beigli, sajtos-sós apró sütemények ,capuccino szelet,hó labda vagy keksztekercs :)
Ételek:húsleves-(halászlét nem szeretjük..) Töltött pulyka, rántott hal krumplisaláta,rántott hús kukoricás rizs, francia saláta,görög saláta,töltött káposzta,És még ami eszembe jut,ezeket esszük 3 napig,de el is fogy :))
Árba nemtudom mennyi lesz,nekünk se sok pénzünk van de a karácsonyra mindig sokat költünk,már most gyűjtöm a rá valót :)
Amióta az eszemet tudom,ez a karácsonyi menü.
Valamilyen hal ált.rántva(és filé) majonézes krumplisalátával,beigli,juhtúrós sós"ropi".
Én ezeket mostanság kiegészítem, előételnek szoktunk enni,szeletelt,füstölt lazacot tormakrémmel,pirítóssal (halászlét nem szeretjük)ill. + sütök minden karácsonykor még valamilyen sütit ami újdonság.Én nem viszem túlzásba,a lazac nem drága,mert 1-2 hajszálvékony szeletet eszünk fejenként és különleges(évközben nem eszünk).
Most jut eszembe!
Karácsonyi fatörzset fogok sütni, törpékkel, gombával. külön kéreggel!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!