Sertéslapockából milyen ételt érdemes készíteni?
Eddig csak csirkéből vagy sertéscombból főztem/sütöttem. Fogalmam sincs, hogy a lapockából milyen ételt érdemes készíteni. Tudnátok ajánlani könnyen elkészíthető receptet? Persze nem pörköltöt, hanem valami mást...
Előre is köszi!
ugyanazt, mint combból.
mondjuk brassóit, vagy bármilyen szószos húst, rizses húst, tarhonyás húst...
én mindig lapockát veszek, mert az olcsóbb, mint a comb.
szia! én direkt mindig lapockát kérek a hentestől,sokkal
hamarabb puhul,mint comb, nem ugrik úgy össze.legalább
másfél-két kilót veszek levagdalom a cafrangos részeket,a szép darabokat szeletelem.a cafikat osztályozom, ragulevesnek, tokánynak,brassóinak,ami
eszembe jut.itt a minap írtam göngyölthusi receptet
egy kedves kérdezőnek, ha gondolod keresd meg.ha nem
találod írj és megírom.
Üdv:erimami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!