Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért lett szinte íztelen a...

Miért lett szinte íztelen a gnocchim?

Figyelt kérdés

ez alapján a recept alapján csináltam: [link]


plusz sajtszószt


2013. nov. 22. 11:28
 1/3 anonim ***** válasza:
kevés füszert tehetél bele a burgonya sok sót képes felvenni . és a főző vízbe is kell só.
2013. nov. 22. 11:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
tettem a vízbe is sót és a krumplihoz is.
2013. nov. 22. 11:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Valószínű nem eleget.
2013. nov. 22. 13:57
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!