Mitől lesz puha és szép szalagos a fánk?
Figyelt kérdés
2013. nov. 21. 16:57
1/3 anonim válasza:
a puhasága az élesztőtől függ... mennyire futtatod fel, mennyi ideig keleszted. a szalag pedig a sütéstől függ. nagy mennyiségű forró olajban kell sütni, úgy hogy kb. 2x ellepje ( ha alul lenne a fánk)
2/3 anonim válasza:
Olvastam,hogy a rumtol lesz szalagos es az segit ahhoz is,hogy ne szivja magaba az olajat. A fankokat ne a legmagasabb fokon sussd,mert akkor belul nyers marad. Forditas utan nem kell fedot tenni ra.
En meg nem sutottem,csak turofankot,de tervezem az igazit is kiprobalni.
3/3 anonim válasza:
Szalagos attól lesz, ha fedőt teszel rá, amikor az egyik oldalát sütöd, majd leveszed a fedőt és megfordítod, anélkül sütöd a másik felét.
Jó állaga a megfelelő arányoktól és a jól ki kell keverni a tésztáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!