Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért megy szét a krokettem...

Miért megy szét a krokettem sülés közben?

Figyelt kérdés
2013. nov. 20. 17:57
 1/6 anonim ***** válasza:

nincs ami összetartsa

hogy szoktad csinálni?

2013. nov. 20. 18:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:

Így tényleg nem lehet megmondani. Valami hiba van a receptedben.

Ahogy én készítem: főtt áttört krumpli, tojás, liszt, egy kis zsír, ha tömény egy picurka tejföl. só, bors, vágott petrezselyem.

én hagyományosan be is panírozom de anélkül is sütöttem már, akkor inkább göbecre formázom és krumplifánk lesz belőle.

panír nélkül felfújódik, kint egy kis fánk, a panír viszont megtartja a hoszzúkásra formált krokett alakot.

2013. nov. 20. 19:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:
így csináltam : [link]
2013. nov. 20. 19:12
 4/6 anonim ***** válasza:
lehet hogy több liszt kell bele legközelebb
2013. nov. 20. 19:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
A tojas az elmeletileg ossze kell,hogy tartsa a masszat,a panir nelkul is. Talan keves a mennyisege a tobbi hozzavalohoz kepest. Probald ketszer panirozni.
2013. nov. 20. 21:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:

A recept nem is lisztet a krumpli mellé. ez szerintem nem jó, azért esik szét.

én kevesebb krumplival és liszttel, amennyit felvesz csinálom, mint, ahogy azt már korábban írtam.

Csak krumplit nem tart össze se tojás, se panír szerintem.

2013. nov. 21. 06:34
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!