Milyen húsbol csináljak fasirtot?
Figyelt kérdés
A sertés kizárva !!!2013. nov. 18. 10:22
1/10 anonim válasza:
szárnyas. marha. mindegy. mindenböl lehet
6/10 anonim válasza:
Amit kizársz abbol ne. Minden egyéb számitásba jöhet, esetleg a füszerezést kell modositani.
7/10 anonim válasza:
Egy kicsit zsírosabb marhahúsrészből.ebből egészen finom. Pulykából is csináltam már, de ehetetlenül száraz lett.Esetleg zsírosabb tyúk/kakascombfilé is szóba jöhetne.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm !!
Marhábol csinálom ...
2013. nov. 18. 10:57
9/10 anonim válasza:
Én pulykamellből szoktam, mert nálunk csak a baromfihúst eszi meg a család.
10/10 doboszoli válasza:
Jómagam szaftos(értsd: kissé zsíros) disznóból szeretem.
Mint tarja, dagadó. Ha szárazabb (comb, lapocka) akkor némi fagyos zsírt keverek bele, hogy ne kelljen a kész ételt laposvágóval megkezdeni.))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!