Szeretnék sültek mellé finom majonézes salátákat készíteni. Te milyet szoktál?
Figyelt kérdés
Ha tudtok recepteket írni,azért hálás lennék.Kezdő háziasszony vagyok;)
pl:majonézs krumpli,kukorica saláta.A cézárt nagyon szeretem de szardínia nélkül...stb.
2009. nov. 18. 08:20
1/13 anonim válasza:
Salátát szinte bármiből lehet készíteni, hagyatkozz az ízlésedre, és bátran kísérletezz!
2/13 anonim válasza:
virslis-hagymás-kukoricás majonézes a kedvencem.
3/13 anonim válasza:
Majonéz+savanyú uborka+hagyma! Nagyon finom. De a majonézet kombinálhatod bármivel amit szerettek.
4/13 anonim válasza:
A majonézes krumpli héjában főtt krumpliból készül hagyma esetleg újhagymakarikákkal, tartármártásba keverve (majonéz, kétszeres tejföl, mustár, cukor), állni hagyva néhány órát. A kukoricasaláta minden faxni nélkül felengedett mirelitkukorica tartármártással.
5/13 anonim válasza:
Hejaba fott krumpli, savanyu uborka,kemenyre fozott tojas es majonez.
6/13 anonim válasza:
majonez.lap.hu/majonezes_salatak/24423676
elozo voltam
7/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszokat!Mindegyik fincsi lehet...ma meg is próbálkozom velük!!
2009. nov. 18. 09:11
8/13 anonim válasza:
Én általában kukorica salátát szoktam. Azt magában is bármikor meg tudom enni, és húsok mellé is finom. Ha hús mellé csinálom, akkor annyi, hogy a konzerves kukoricának leöntöm a levét, tálba teszem. Aztán keverek tejfölből (vagy joghurtból) és majonézből tartárt, pici hagymát is vágok néha bele, de nagyon apróra. Szoktam hozzá tenni pár főtt tojást is, kockákra vágva. Kicsit megborsozom. Aztán elkeverem a kukoricával. Ha mirelitből csinálom, akkor azt meg is sózom, mert az nem sós.
9/13 anonim válasza:
Céklát megfőzöm ( de lehet nyers is),lereszelem,és összekeverem tartármártással.Ha nem hús mellé akarom,akkor teszek bele virslit vagy maradék sült húst apróra vágva.
10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
A céklásról még nem hallottam,de isteni lehet....nyammii!!
2009. nov. 18. 10:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!