Corgon bleu-t keszitek es a kozepe kicsit veres, nem sult at jol. Mit tegyek? Kezdo
Figyelt kérdés
nem csirke hanem disznohusbol csinalom es elegge felfujodot,nem ismerem a tuzhelyt se,kezdo is vagyok,nagy langon kezdtem,stb...szoval kijavithato meg valahogy?ha tovabb sutom koromfekete lessz2013. nov. 12. 14:33
1/4 anonim válasza:
Tedd be a sütőbe : Vegyél 3elő 1 tepsit rskj bele 1 sütő papírt olajozd meg vékonyan : rakd rá a húst : a hús tetjét olajozd meg .
A sütöt melegitsd elő majd kapcsold ki ,és tedd be a tepsit az a meleg ami így bentt van a sütőben pont elég lesz arra ,hogy a hús ne égjen meg ,de közepe átsüljön..legközelebb közepes lángon kezd el sütni..
2/4 anonim válasza:
Az elsö válasza tökéletes.
Csak annyit szeretnék megjegyezni, hogy az étel neve "cordon bleu".
Igaz, hogy valószinüleg csak elírtad, de annyi rossz név van forgalomban, hogy kijavítom, hátha azok, akik tényleg nem tudják, megjegyzik így. Ne haragudj, nem kötözködni akarok.
3/4 A kérdező kommentje:
nem elirtam hanem azt hittem igy irjak,de mar megneztem es igazad van,koszi...
2013. nov. 13. 06:53
4/4 anonim válasza:
Akkor meg külön örülök, hogy segítettem, és nagyon köszönöm, hogy nem kezdtél el hözöngeni, hogy kijavítottalak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!