Ha lasagne-t készítek, akkor kicsit hígabbra kell csinálni a szószt, mint egy spagettinél?
Figyelt kérdés
Illetve le kell e fóliázni sütés közben. Félek, hogy megég rajta a sajtom, vagy azt csak később szórjam rá?2013. szept. 24. 08:21
1/1 anonim válasza:
Én nem szoktam hígabbra csinálni. A tetejére besamelt teszek, arra sajtot és folia alatt sütöm. Hústűvel vagy hegyes késsel nézem és amikor megpuhult a tészta leveszem a foliát és szép pirosra sütöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!