Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell a tejszínhabot...

Hogyan kell a tejszínhabot normálisan felverni?

Figyelt kérdés
Hiába próbáltam ki több fajtát, sajnos nem sikerült szinte soha tökéletes eredményt elérnem, sőt az esetek többségében a tejszín fel sem verődött. Van olyan trükk, amit lehetne alkalmazni, hogy kemény legyen a tejszínhab?
2009. nov. 16. 21:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
tejszínt szobahőmérsékleten nem lehet felverni. le kell hűtened előtte!
2009. nov. 17. 15:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
sőt, én mélyhűtőbe is teszem kb egy órára, nem fagy meg a zsír miatt. Majd robotgép+habfixáló
2009. nov. 18. 16:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mielőbb kipróbálom :-)
2009. nov. 18. 16:22
 14/14 anonim válasza:
Hát itt írjátok hogy tök jó a hulala én most azt használtam és katasztrófa mint a tej olyan és az istennek sem akar kemény lenni.Szóval szerintem nem jó vagy én vagyok a béna.
2011. júl. 19. 15:18
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!