Hogyan kell a tejszínhabot normálisan felverni?
Figyelt kérdés
Hiába próbáltam ki több fajtát, sajnos nem sikerült szinte soha tökéletes eredményt elérnem, sőt az esetek többségében a tejszín fel sem verődött. Van olyan trükk, amit lehetne alkalmazni, hogy kemény legyen a tejszínhab?2009. nov. 16. 21:57
11/14 anonim válasza:
tejszínt szobahőmérsékleten nem lehet felverni. le kell hűtened előtte!
12/14 anonim válasza:
sőt, én mélyhűtőbe is teszem kb egy órára, nem fagy meg a zsír miatt. Majd robotgép+habfixáló
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mielőbb kipróbálom :-)
2009. nov. 18. 16:22
14/14 anonim válasza:
Hát itt írjátok hogy tök jó a hulala én most azt használtam és katasztrófa mint a tej olyan és az istennek sem akar kemény lenni.Szóval szerintem nem jó vagy én vagyok a béna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!