Sürgős segítség kellene! Mit csináljak, hogy normálisan megsüljön?
Piskótát sütök tortaformában, de annyira sz@r ez a sütő, hogy a külseje már megsült, de a belseje, meg még folyik, teljesen nyers!
Nagyon kis lángon csinálom, hogy normális legyen, de így sem akar sikerülni. Mivel lehetne megmenteni?
Hát szerintem ezt már sehogy.
Legközelebb alufóliázd le a sütő alját, állítólag az segít, gondolom régi vacak sütő?
Ha modern, akkor meg nem jó üzemmódben sütöd. :D
Reméltem, hogy valami biztatóbb választ kapok!
Az alufóliát már beraktam, és úgy látom, hogy kezd a közepe is sülni, de félek, hogy a külseje meg megég.
Kidobni semmiképp sem akarom!
Igen egy régi Karancs. Panellakás és a lakáshoz járt...
Inkább ne adták volna, mert csak a baj van vele.
ha csak édesség kell, akkor megkeverheted. Hülyén hangzik, de egy fakanállal vagdosd meg és forgasd meg.
Utána süsd tovább. Nem lesz könnyű, de át fog sülni és valami öntettel (mint a somlói) ehető
ha nagyon kemény akkor jó folyós öntetet csinálj ami kicsit eláztatja. (mint a babapiskótát a tiramishuban)
Akkor nem érdemes ezzel vacakolni :-(
A tortának szép piskóta kell. Kezdd elölről, szerencsére nem sok idő kell hozzá (max. a tojás a drága...)!
A sütő aljába meg tényleg tegyél alufóliát, vagy cserepet (nekem az van), és tedd fel amennyire csak tudod, magasra.
Nem kell ilyen negatívnak lenni! :)
Sikerült! Már ketté is vágtam és szépen hűl!
Ebben az esetben azért mindegy, hogy hogy néz ki a piskóta mert tejszínhabbal fogom bevonni az egészet!
Valószínűleg azért pánikoltam be mert a másik sütőmben 20 perc alatt kész van a 12 tojásos piskóta. Itt pedig majdnem egy óra kellett neki.
Ha érdekel titeket rakok fel képet a kész tortáról!
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!