Sürgős segítség kellene! Mit csináljak, hogy normálisan megsüljön?
Piskótát sütök tortaformában, de annyira sz@r ez a sütő, hogy a külseje már megsült, de a belseje, meg még folyik, teljesen nyers!
Nagyon kis lángon csinálom, hogy normális legyen, de így sem akar sikerülni. Mivel lehetne megmenteni?
Csodálkoztam is, hogy Neked segítség kell:))Valószínűleg a gáztűzhelyben van a hiba.
A végeredmény a fontos, nem a részletek:))
No, mire a végére értem, megoldódott.
amúgy az ilyen régi sütőkbe palát vagy téglát szoktak rakni, hogy a "feles" meleget elvegye, és egyenletesebben süssön.
Az,hogy letakartad fóliával, meg tartalékra vetted jó ötlet volt, mást ebben a helyzetben nem is tehettél volna.
Csak egy ötlet: ha nem sült volna szépen meg, akkor is megoldható:
- egy jó "fedő" krém mindent eltakar
- a tészta "rosszabbik" (vagy csúnyább) fele még elkészíthető kókuszgolyónak, amit nem golyóként, hanem töltelékként használhatsz fel, kipótolv a torta hiányzó részét. Aztán csokimáz a tetejére, és kész a torta.
Üdv!
:)
Aranyosak vagytok! Közben el kellett szaladnom egy pár órára, de amint hazaértem nekiestem a tortának. Azt kell, hogy mondjam, ez nem az én napom...
Kevés lett a tejszínhab. De már jön az utánpótlás és nemsokára a kép is! :)
Köszi! :)
Igen! A páromé a torta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!