Szerintetek? Elkepzeltem egy kajat csak nem tudom jo e lessz igy. Kezdo vagyok.
Nagyon kezdo,sot remes,akarmibe fogok nem sikerul ugy sohasem ahogy szeretnem.
Szeretnek csinalni valami ilyesmit:
virslit feltekerem szalonnabba,hagymaval megpiritom.fozok valamilyen tesztat,spagettit vagy csavartat,es sutoben osszesutom egy kicsit.de gondolom kellene hozza valamilyen paradicsomos szosz is,vagy valamilyen tejfolos ontet a tetejere.mit gondoltok?jo lesz ez igy?a parom elegge finnyas
Én a virslibe csinálnék egy vágást, abba raknék sajtot, és körbetekerném szalonnával és sütőben egy tűzálló tálban megsütném.
Mellé egy kis fűszeres sült krumplit tudnék elképzelni
Ne süsd össze tésztával szerintem.
Akkor inkább csinálj virslis rakott tésztát.
Ha párod finnyás, akkor neki tutira nem lesz jó. :)
Nem hangzik rosszul, de inkább csavart tészta és paradicsomos öntet, mint tejföl. :)
Nem tudom tésztával eképzelni ezt a virslis göngyöleget, és a szalonnába tekert virslit nem sütném hagymával, mert a hagyma elég, mire a szalonnából kisül a zsír.
Én a szalonnába tekert virslit megsütném, majd salátával, vagy burgonyával (pl. burgonyapüreé, esetleg sült burgonya) tálalnám.
Én szoktam sült virslit/kolbászt csinálni zöldséges tésztával.
Megsütöm a virslit/kolbászt, akár baconba tekerve is el tudom képzelni, de a hagymával nem, épp azért amit már írtak, hogy megég a hagyma. Ha sajtot is teszel bele attól csak finomabb lesz.
Zöldséges tésztát én úgy szoktam csinálni, hogy hagymát megpirítok, teszek rá összekockázott cukkinit, zellerszárat és sárgarépát majd enyhén sózom. Amikor minden zöldség megpuhult összekeverem kifőtt tésztával. Esetleg még olivaolajat öntök rá. Ez a köret, de nem sütöm össze. Mézes vagy mézes-kapros mustárral esszük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!