Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szerintetek? Elkepzeltem egy...

Szerintetek? Elkepzeltem egy kajat csak nem tudom jo e lessz igy. Kezdo vagyok.

Figyelt kérdés

Nagyon kezdo,sot remes,akarmibe fogok nem sikerul ugy sohasem ahogy szeretnem.

Szeretnek csinalni valami ilyesmit:

virslit feltekerem szalonnabba,hagymaval megpiritom.fozok valamilyen tesztat,spagettit vagy csavartat,es sutoben osszesutom egy kicsit.de gondolom kellene hozza valamilyen paradicsomos szosz is,vagy valamilyen tejfolos ontet a tetejere.mit gondoltok?jo lesz ez igy?a parom elegge finnyas


2013. nov. 8. 07:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Én a virslibe csinálnék egy vágást, abba raknék sajtot, és körbetekerném szalonnával és sütőben egy tűzálló tálban megsütném.

Mellé egy kis fűszeres sült krumplit tudnék elképzelni


Ne süsd össze tésztával szerintem.

Akkor inkább csinálj virslis rakott tésztát.

2013. nov. 8. 08:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/16 anonim ***** válasza:
74%

Ha párod finnyás, akkor neki tutira nem lesz jó. :)


Nem hangzik rosszul, de inkább csavart tészta és paradicsomos öntet, mint tejföl. :)

2013. nov. 8. 08:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/16 anonim ***** válasza:

Nem tudom tésztával eképzelni ezt a virslis göngyöleget, és a szalonnába tekert virslit nem sütném hagymával, mert a hagyma elég, mire a szalonnából kisül a zsír.

Én a szalonnába tekert virslit megsütném, majd salátával, vagy burgonyával (pl. burgonyapüreé, esetleg sült burgonya) tálalnám.

2013. nov. 8. 08:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/16 anonim ***** válasza:
Esetleg úgy tudom elképzelni tésztával, hogy a virslit megtöltöm sajttal, átgöngyölöm a szalonnával és megsütöm. Kifőzök olasz tésztát, és csinálok egy majonézes alapot (majonéz, tejföl, tejszin), adok hozzá fokhagymát, hagymát, esetleg főtt kukoricát, vagy apróra vágott kaliforniai paprikát is, és összekeverem a tésztával. Ez lenne a köret a sült virsli mellé.
2013. nov. 8. 08:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/16 anonim ***** válasza:

Én szoktam sült virslit/kolbászt csinálni zöldséges tésztával.


Megsütöm a virslit/kolbászt, akár baconba tekerve is el tudom képzelni, de a hagymával nem, épp azért amit már írtak, hogy megég a hagyma. Ha sajtot is teszel bele attól csak finomabb lesz.


Zöldséges tésztát én úgy szoktam csinálni, hogy hagymát megpirítok, teszek rá összekockázott cukkinit, zellerszárat és sárgarépát majd enyhén sózom. Amikor minden zöldség megpuhult összekeverem kifőtt tésztával. Esetleg még olivaolajat öntök rá. Ez a köret, de nem sütöm össze. Mézes vagy mézes-kapros mustárral esszük.

2013. nov. 8. 08:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/16 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat.akkor a virslibe teszek sajtot,feltekerem bacon-nel,es kisutom serpenyoben?olivaolajban?vagy az sem kell?kienged eleg zsirt a bacon?sutoben sult krumpli jo lessz hozza?plussz meg keszithetnek gorogsalatat?az megy mondjunk.
2013. nov. 8. 09:24
 7/16 anonim ***** válasza:
Én nem serpenyőben hanem a sütőben sütném a baconos, sajtos virslit akkor tuti nem kell alá zsiradék. Serpenyőben még nem sütöttem ilyet. Szerintem finom lesz hozzá a krumpli és a saláta
2013. nov. 8. 09:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/16 anonim ***** válasza:
Egy kis olivaolaj vagy zsiradek mehet a virsli ala,de nem kell sok. A gorogsalata jo otlet,de nem igazan passzol a virslihez szerintem.
2013. nov. 8. 09:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/16 A kérdező kommentje:
suthetem eggyutt a krumplival a sutoben?eggyik felen ez a masikon az?a krumplit felig fozzem meg elotte?bocsi,de komolyan fogalmas sincs rola.
2013. nov. 8. 09:50
 10/16 anonim ***** válasza:
teszel zsiradékot a tepsibe, rákarikázod vékonyan a krumplit, teszel rá egy kis sót esetleg vegetát,kicsit sütögeted amikor meghupult, tetejére rakod a virsliket és sütöd még egy kicsit
2013. nov. 8. 11:01
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!