Tegnap vacsiról maradt meg lecsóm. Milyen tápláló kaját tudok belole készíteni, ami ne legyen egyhangú?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
lecsos szelet ,
vagy főzhetsz bele törpe harcsát
Csirke mellet vagy kaarajt megtöltöd vele feltekerd ,és kirántod
sült virsli karikát is tehetsz hozzá esetleg lángosba töltheted
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Pl bácskai rizseshúst, bár ebédre ahhoz más szűk az idő.
csirkehúsból még meg lehetne oldani. kis pörkölt, kis rizs, aztán a lecsóval összeboronálni az egészet. borsozni kell, más fűszert nem igényel. a lecsót már nem kell újrafőzni, csak összemelegíteni a kész pörkölttel és a főtt rizzsel.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
1. Fözöl hozzá tésztát, hozzákevered a lecsót, esetleg sütsz egy-két tojást mellé.
2. Sütsz egy szelet húst, ráöntöd a lecsót, összeforralod és nokedlival vagy fött krumplival tálalod.
3. Húst átsütsz, ráteszed a lecsót, leöntöd tejföllel, megszórod sajttal és a sütöben átsütöd.
4. Rizst megfözöl, lecsöpödteted egész szárazra, kevés olajon átpirítod, kb zsemle színüre, félreteszed. Egy-két tojást felversz és a rizs maradék zsírján kevergetve rántottaszerüen megsütöd, a rizst visszateszed, a lecsót ráöntöd és összeforralod.
koszonom szépen az otleteket!!! =)
kihagytam, hogy a lecsó virslivel és rizzsel már el van készítve....
szerintem megtoltom vele a húst =)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!