Marhahúsból (magas hátszín-rostélyos) milyen kaját tudok csinálni?
Figyelt kérdés
Nem nagyon szoktam marhát készíteni, azt se tudom melyik része száraz, melyik nem. Bablevesbe ha teszek, meg fog puhulni? Süssem ki olajon, vagy mit lehet még vele csinálni?2009. nov. 16. 15:00
1/1 anonim válasza:
Rostélyost, ez lehet csákirostélyos-tól kezdve akármi. vagy duna módra megcsinálni, stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!