Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A mézeskalácsot hogyan kell...

A mézeskalácsot hogyan kell fényezni?

Figyelt kérdés
És sütés előtt, vagy után kell?
2009. nov. 15. 12:03
 1/1 anonim válasza:
100%
sütés után tojássárgájával csak lényeg hogy friss legyen, egyesével vékonyan bekenni ecsettel. sütés után mikor kihült csak akkor kend rá. 10 éve bevált :) sok sikert! sokoldalu a mézeskalács, mert lehet fenyőfára díszként, lehet ajándékozni is és megenni is :)
2009. nov. 15. 12:41
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!