Hogyan puhítsam meg a kőkemény kész mézeskalácsot?
Figyelt kérdés
2010. dec. 25. 20:15
1/5 anonim válasza:
Megpuhul egy idő után magától, sütés után rögtön mindig kemény. Esetleg tedd fémdobozba, vagy zacskóba egy szelet almával, akkor hamarabb puhul.
2/5 anonim válasza:
Az alma etilént párologtat ki magából, inkább ne, ha nem akarsz mérgezést...:-*
3/5 anonim válasza:
mi karácsony előtt sutjük, és szilveszterre pont megpuhul..szóval kb várhatsz 1 hétig.
4/5 anonim válasza:
Ne takard le semmivel, elég nagy a páratartalom 2-3 nap alatt megpuhul. Én 22-én sütöttem és vaj puha.
5/5 anonim válasza:
Hú! Akkor lehet, hogy az almával puhító ismerőseim már nem is élnek! :-O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!