Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen húsból készül a lecsós...

Milyen húsból készül a lecsós rizses hús?

Figyelt kérdés
Olvastam itt valahol, hogy ez jó és olcsó, de még sose találkoztam vele. Esetleg receptet tud valaki hozzzá? Azt is nagyon megköszönném.
2009. nov. 14. 10:53
 1/1 anonim ***** válasza:

Bármilyen húsbl csinálhatod!Csirke, pulyka, disznó, ami van!Hosszúra vágod a hagymát,megpirítod, félrehúzod, raksz rá pirospaprikát.belerakod a kockára vágotthusit,felöntöd vízzel hogy ellepje, és fűszerezed!Só bors, vegeta!Mint mondjuk egy pörköltet!Én a rizst külön megfőzöm!

Mikor már majdnem puha a húsod, ráöntesz egy üveges lecsót, vagy amit te elkészítesz, összeforralod, bele a főtt rizs, és addig főzöd, míg minden puha nem lesz!Csak akkor már nagyon kell figyelni le ne égjen, a rizs szeret ragadni!

2009. nov. 14. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!