Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Túrós tésztához hogy lehet...

Túrós tésztához hogy lehet ropogós tepertőt sütni?

Figyelt kérdés
Valahogy a szalonnát mindig úgy sikerül megsütni, hogy nem ropog, csak ilyen gumicukor-szerű az állaga...jó azért enyhe túlzás hogy gumicukor-szerű, de egyáltalán nem ropog...ötlet?
2009. nov. 12. 16:15
 1/4 anonim ***** válasza:
rpgni akkr rpg ha kicsit húsos, egyébként a jól átsült szalonna krémes szinte.
2009. nov. 12. 16:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Vágd jó apróra!! És a zsíros szalonna valóban nem fog ropogni!
2009. nov. 12. 16:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
köszii :P de azért még várok válaszokat !
2009. nov. 12. 16:29
 4/4 anonim ***** válasza:

Én kockázott bacon-szalonnával szoktam csinálni. Ez azért ropog, mert van rajta hús is - mint ahogyan azt az előttem szólók is leírták!

A szalonna csak úgy magában soha nem fog ropogni.

2009. nov. 12. 16:48
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!