Túrós tésztához hogy lehet ropogós tepertőt sütni?
Figyelt kérdés
Valahogy a szalonnát mindig úgy sikerül megsütni, hogy nem ropog, csak ilyen gumicukor-szerű az állaga...jó azért enyhe túlzás hogy gumicukor-szerű, de egyáltalán nem ropog...ötlet?2009. nov. 12. 16:15
1/4 anonim válasza:
rpgni akkr rpg ha kicsit húsos, egyébként a jól átsült szalonna krémes szinte.
2/4 anonim válasza:
Vágd jó apróra!! És a zsíros szalonna valóban nem fog ropogni!
3/4 A kérdező kommentje:
köszii :P de azért még várok válaszokat !
2009. nov. 12. 16:29
4/4 anonim válasza:
Én kockázott bacon-szalonnával szoktam csinálni. Ez azért ropog, mert van rajta hús is - mint ahogyan azt az előttem szólók is leírták!
A szalonna csak úgy magában soha nem fog ropogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!