Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kelt tésztás csigához milyen...

Kelt tésztás csigához milyen töltelékeket ajánlotok?

Figyelt kérdés
Pizzás csigát csináltam tegnap, el is fogyott az utolsó szemig. Valami pudingosra vagy kókuszosra gondolok,de nem igazán találok hozzá jó recepteket.
2009. nov. 12. 13:17
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem csinálsz kakósat vagy diósat??

Nagyon finom.

Esetleg csinálj buktát túrósat,lekvárosat.

2009. nov. 12. 13:26
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Vaníliapudingos. Csak picit kevesebb tejet adj a pudingporhoz,hogy keményebb legyen és ne folyjon ki.
2009. nov. 12. 13:28
 3/8 anonim ***** válasza:
A kókuszos úgy készül, hogy a vanília pudingba kell belekeverni a kókuszt.
2009. nov. 12. 15:02
 4/8 anonim ***** válasza:
sima fahéjas-cukros is szuperjó
2009. nov. 12. 15:29
 5/8 A kérdező kommentje:
Leírná valaki,hogy akkor pontosan a pudingosnak hogyan kell a krémet készíteni? Kezdő háziasszony vagyok,minden megoldás érdekel. :)
2009. nov. 12. 18:55
 6/8 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, hogy idepofátlankodok, de leírnád, hogy hogy csináltál pizzáscsigát? (egyszerűen imádom, de eddig még nem találkoztam jó recepttel, ezért érdekelne egy "bevált").

Egyébként szerintem csinálhatnál ferdinándot is belőle (az magasabb, mint egy egyszerű csiga és fahéjas).

Előre is köszi és bocsi

2009. nov. 12. 19:19
 7/8 A kérdező kommentje:

Szia! Én ezt a receptet készítettem el,és nagyon finom lett! Csak ajánlani tudom. Írd meg,ha megcsináltad,hogy milyen lett! :)

[link]

2009. nov. 12. 22:12
 8/8 anonim ***** válasza:

Köszi szépen :) Hát én majd karácsony táján csinálom meg csak :) Egyrészt akkor többen leszünk itthon (így kevesebb jut, mert most pont igyekszem tudatosabban táplálkozni), mássrészt akkor több időm lesz.

Mégegyszer nagyon köszi, ha nem felejtem el, megírom, de biztos fini lesz :)

2009. nov. 13. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!